Kontorshotell i Uppsala

Kontorshotell

Kontorshotell i Uppsala 

Det finns många fördelar med att vara ensamföretagare, vara en del av ett litet företag eller vara den enda på ditt företag som jobbar i din stad. Men att sitta ensam eller jobba hemifrån kan också ha många nackdelar. Det är lätt att börja sakna det sociala, att ha en arbetsplats att gå till och att ha möjlighet att snabbt boka in möten i passande lokaler.

Det är därför inte så konstigt att fler och fler företag väljer att hyra kontorsplatser på kontorshotell, där du får allt du behöver utan att behöva betala lika mycket som för en egen kontorslokal. På SFL 7 får du inte bara tillgång till en kontorsplats, du får också tillgång till smarta mötesrum och gemensamma utrymmen där du kan träffa och nätverka med personer från andra företag inom en mängd olika branscher.

Vad är ett kontorshotell?

Vad är ett kontorshotell?

Ett kontorshotell är helt enkelt ett kontor där du hyr bara en eller ett fåtal kontorsplatser eller rum, och delar resterande kontor och gemensamma utrymmen med andra företag som också hyr platser. Det är alltså den perfekta lösningen för företag som bara behöver en eller ett par kontorsplatser, där du får allt du behöver utan att tvingas skaffa ett helt eget kontor med dyr hyra och avgifter. SFL 7 kontorshotell i Uppsala är smidigare, billigare och mer flexibelt för ditt företag.

Hyr ett kontorsrum

På vårt kontorshotell på Sofielundsgatan 7 i Uppsala erbjuder vi helt egna kontorsrum i olika storlekar, så det passar både för dig som jobbar helt själv och för dig som har med dig ett par kollegor. Med egna kontorsrum kan du svara i telefon, diskutera med dina kollegor och alltid jobba på det sätt som passar dig, till skillnad från på ett kontorshotell som hyr ut platser i ett öppet kontorslandskap. Du väljer alltså själv när du vill jobba ostört inne i ditt eget kontorsrum, och när du vill umgås i de gemensamma ytorna.

När du hyr ett kontorsrum på SFL 7 så ingår allt i hyran, det finns inga extra kostnader och inga dolda avgifter. Och du betalar inte bara för kontorsrummet, du får också tillgång till snabbt internet, skrivare och kopiator med fria utskrifter, fullt utrustade mötes- och konferensrum, loungeutrymmen och kök. Helt enkelt en arbetsplats med allt du behöver.

Hyr ett kontorsrum Uppsala

Varför ska man välja kontorshotell?

Mötesrum

Till skillnad från när du jobbar hemma så får du på SFL 7 tillgång till både bokningsbara mötesrum och öppna utrymmen där du kan möta kunder, delta i möten och hålla presentationer. Det är också perfekt för företag som bara behöver ett konferensrum ibland, och på ett eget kontor skulle behöva betala för ett rum som för det mesta bara står tomt.

Inspireras av andra entreprenörer

På SFL 7 blandas olika företag och branscher och du får varje dag möjlighet att möta och inspireras av andra – och sälja in din idé.

Du bestämmer

På SFL 7 hyr du och ditt företag egna rum, så du behöver inte anpassa dig till exempelvis ett tyst kontorslandskap eller störande ljud. Du bestämmer när du vill ha arbetsro eller vill ta privata telefonsamtal, och när du vill träffa andra i kontorets gemensamma utrymmen.

Gör en intresseanmälan

Är du eller ditt företag intresserade av att hyra kontorsrum på SFL7? Fyll i en intresseanmälan så hör vi av oss!

    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.